Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

SAKNAD

AllmäntPosted by Linda Sat, November 26, 2011 21:13:33

4/9 2005 - 23/11 2011

Det är med STOR STOR sorg och flera sorgsna hjärtan som vi skriver detta inlägg.

Våran älskade HERO har lämnat oss. Han var mitt STORA HJÄRTA. Min bästa vän. Det finns ingen som HERO och jag hade hoppats på många många år tillsammans med honom. Moa har förlorat sin bästa kompis och det syns att hon verkligen saknar sin hjälte(Hero). Gubben saknar dig.

Vi hoppas att du har det bra där du är. Vi vet att du alltid finns med oss.

Du finns för alltid i våra HJÄRTAN

Tack för alla underbara år tillsammans.

Matte, husse, Syrran Moa och alla katter saknar dig.

Vi ÄLSKAR dig Hero

Vi ses!!

// Massor av pussar och kramar Din Matte

Söndag!!

AllmäntPosted by Linda Sun, July 31, 2011 09:33:10
Neeeej vi vill inte. Vill inte, vill inte, vi vill inte åka hem.vi vill stanna här nere och mysa ju. Men matten jobbar i morgon :(. Det blir lite långt för henne att åka säger hon för bara 4 timmars jobb.

Wiho nu är det frukost.

Puss och hej

Goa Moa och Lille Hero
Jaja hon vinner väl då. Vi får väl hoppas att vi åker ner igen till helgen.

Wihowiho

AllmäntPosted by Linda Fri, July 29, 2011 11:25:38
Äntligen rullar bilen söderut. Vi ska till stugan. Som vi längtat och väntat.

Vi ska njuta för fullt heeela helgen.

Matte och husse får stå för att klippa gräset och greja. Vi ska sola och tugga grisöra.

Puss och hej

Lille Hero och Goa Moa

Men fy vad ÄCKLIGT!!!

AllmäntPosted by Linda Thu, July 28, 2011 22:12:16
Ni kan ju aldrig gissa vad jag(Hero) har lyckats gjort idag?!.

Jag var ute på en promenad med matte, husse och syrran när jag klev i nått slibbigt. Jag flög rakt upp och började sedan linka iväg. Jag hade nått SVIN ÄCKLIGT PÅ MIN TASS. Hundbajs!! Åh fy vad äckligt. Det var ju inte mitt eget heller. Min matte och husse brukar faktiskt plocka upp det. Usch jag tror jag kräks.

Nu ska jag sova så tiden går för det sägs att vi ska åka till stugan i morgon.

Grannen ska passa katterna så vi kan åka redan i morgon :). Åh vad jag längtar.

Godnatt

Puss och kram

Goa Moa och lille Hero

Torsdag!!

AllmäntPosted by Linda Thu, July 28, 2011 18:34:51
Hej på er!

Ni kan ju aldrig ana när vi blev uppsläpade från sängarna i morse*gäsp*. Kl 5 var det dags för klockan att ringa. Dom tvåbenta gick ner först och vi eller Moa traskade efter men mig fick husse ropa på flera gånger.
.
Vi skulle skjutsa matten på jobbet och sedan hämta henne då hon slutade för då skulle vi tydligen iväg. Åh herregud sa jag då jag klev ur bilen. Vi skulle visst till veterinären idag. Matte sa igår att vi skulle till Mats men inte tänkte vi så långt heller. Det är tur att Mats är så snäll så det gjorde ju inget. Jag var först på tur eftersom jag skulle ta det där äckliga blodprovet jag måste ta varje år för min epilepsi. Jag gömde mina blodkärl bra idag för Ingela. Hihi lite måste hon få jobba ju. Sedan fick jag även vaccinet mot kennelhostan. Sedan var det Moas tur för vaccinet. Snabbt avklarat var det besöket.

Sedan har vi slappat inne för ute var det så varmt. Sov några timmar men sedan har dom tvåbenta pysslat med massa Hushållsfix som att vika tvätt och städa. Husse håller på att måla en byrå.

Nä nu ska vi se om vi kan vara ivägen lite ;).

Puss och hej

Goa Moa och lille Hero

Godnatt!!

AllmäntPosted by Linda Sat, July 23, 2011 23:17:24

Idag har vi tagit det lugnt. Sovmorgon är hur skönt som helst eller hur??

Matten tyckte det iallafall efter 9 arbetsdagar irad och fler arbetstimmar än hon brukar jobba.

Skrållan(mormors katt) ville ut klockan 3 inatt och eftersom hon inte är en ute katt och bara sitter i lina ute så var inte matte speciellt sugen på att vara ute med henne den tiden. Så hon jamade från kl 3 till 8 i morse då hussen klev upp. Då gick Skrållan och la sig(fniss).

Annars har vi slappat mest hela dagen och tyckt att det är väldigt varmt och kvavt både ute och inne. En rejäl åsksur skulle vara skönt nu.

Nä en snabb kissning nu och sedan studsa i säng.

Godnatt med er.

Puss och Kram

Goa Moa och Lille Herosmiley

En massa kort då!!

AllmäntPosted by Linda Sat, July 23, 2011 21:10:50


SKÄMS!!

AllmäntPosted by Linda Sat, July 23, 2011 20:57:46

Joooo det gör vi men vi har bra förklaring på varför vi har varit så frånvarande.

Vi har mist både gammelfarfar och våran älskade mormor med bara två veckors mellanrum. Sorgen har legat som ett töcken över familjen. Saknaden är stor. Nu har det gått lite över 3 månader och det känns som att det inte är sant att dom är borta ifrån oss. Men vi bär ju med oss dom i våra hjärtan och i våra minnen såklart.

Vi finns ju här som dom bästa vännerna till matten och hussen såklart men vi är lite dåliga på att skriva med tassarna och med våran stavning skulle ni nog inte förstå nått av.

Annars jobbar ju både matten och hussen på dagarna. Matten jobbar ju bara 50% och söker nu med ljus och lykta efter ett arbete med mer timmar. Men vi klagar inte att matten är hemma med oss på dagarna heller. Men plånboken blir ju inte välfylld direkt.

Hussen har semester nu så vi njuter för fullt av sällskap och mys med hussen på morgonen och sedan har vi dom båda hemma resten av dagen.

Hemma håller matten och hussen på med nya projekt hela tiden. Något hus verker det aldrig bli. Nu har dom byggt ett STORT altantrall golv. Det är inte riktigt klart ännu men snart så.

I stugan har vi varit några svängar men usch vad tomt det är. Vi är ju vana att mormor brukar vara med oss där nere. Hennes stuga står tom nu och det känns konstigt. Vi brukade ju springa ut till henne varje morgon då vi vaknade där förra sommaren.

Ja just det ja. Vi har ju fått två nya inneboende här oxå. Skrållan och Bamse heter dom och är mormors katter. Dom fick flytta in hos oss då mormor gick bort.

I nästa inlägg blir det en massa bilder.

Puss och Hej

Goa Moa och Lille Hero

Next »