Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Våran helg!!

AllmäntPosted by Linda Sun, May 23, 2010 20:51:58

Så var denna helg slut oxå. Typiskt. Den har gått väldans fort som vanligt då.

Igår fick vi sovmorgon eller vi vaknade kl 05:30 först av att husse låg och spelade spel på mobilen. Matten röt till att nu får du somna om. Vi la oss till rätta igen iallafall och sov. Furkost åt vi och sedan åkte vi mot Bredsand för att hämta mormor. Vi åkte sedan vidare till gravarna i hälsingland och sedan vidare mot stugan. Det var kanske inte det skönaste vädret igår men vi varken frös eller svettades.

Moa ligger och myser i gräset

Hallå har ni tänkt ta med er mig oxå eller ska jag stå här bara. Jag lipar åt er om ni inte kommer.

Hero sitter och vilar efter ett tokrace som vanligt .

Skönt att vila lite.

VAAAA!! Vem är det som kommer nu ????

Latmasken Moa tog sig en tupplur.

Efter vi hade varit i stugan åkte vi till mormor och käkade lite mat innan vi åkte hemåt Kovland. Vi slappade hela kvällen.

Idag var det att vi skulle iväg igen. Det var dags för Ronjas Konfirmation. Vi fick hänga med och sitta i bilen under tiden i kyrkan sedan var det lite fika hemma hos konfirmanden. Vi stannade inte så länge då vi skulle lämna av mormor innan vi hämtade upp hussen som skulle ha spelat match idag men tillbringade 2 gånger 45 på bänken. Roligt eller INTE.

När vi kom hem så gick vi en långpromenad och sedan stannade vi till hos farmor och farfar för middag, eller vi fick ingen middag där utan det var bara matten och hussen som vräkte i sig. Vi fick ju mat då vi kom hem.

Sedan har matte och husse städat och grejat hemma så nu är dom redo för en ny vecka.

Allt från oss nu.

Nosmys....Hero & Moa