Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Stugan....

AllmäntPosted by Linda Sun, June 06, 2010 13:34:51

Åhh vad härligt vi har haft det i helgen. Jättemysigt.

Matte, husse och morbror Ulrik har ju köpt en sommarstuga tillsammans.

Vi åkte ner i fredagskväll efter att matte och husse hade städat i ordning hemma. Alltid roligare att komma hem då tycker matten. Matten ville först inte åka utan bara ta det lugnt hemma men husse surade till så det var bara att packa sig in i bilen.
Husvagnen åkte med ner då vi ska sova i den första tiden där eftersom det är bra mycket renovering att göra där nere och kaminen ska oxå bytas ut så vi kan elda utan brandrisk.

I går var vi ute hela dagen. Indra var oxå med ute och vi skötte oss jättebra. Moa och Indra älskar ju inte varandra direkt men det gick bra. Moa har tuggat sönder ännu ett koppel så matten är lite arg. Hon är dyr i drift den damen säger matte. Två koppel på kort tid. Nu blir det ett koppel med sträng i som inte går att bita sönder där nere. Idag försökte hon tugga sönder mitt koppel då hon tyckte att jag var i vägen men matte såg henne i tid.

Husse, morbror Ulrik och Ulrika målade och greja hela dagen utomhus och matten började städa inne men då dom förra ägarna inte har städat ur sakerna från huset så blev det bara ett rum klart igår. Nu har dom veckan på sig annars åker sakerna på tippen. Så svårt kan det ju inte vara att plocka ur huset då dom har haft tid på sig att göra det.

Nu är vi iallafall hemma då hussen skulle iväg och spela fotbollsmatch. Vi stannade till hos mormor och flyttade in lite möbler i hennes vardagsrum då det har varit tomt i veckan pga vattenskada/renovering. Mormor skulle åka hem med morbror Ulrik senare idag och då är det ju klart när hon kommer hem.

Nu ska vi bara slappa med matten och ev gå en promenad och kolla då hussen spelar fotboll men det brukar ju drälla en massa hundar där nere UTAN KOPPEL och det hatar matten.

Allt från oss.

Ha det så bra alla våra vänner....Kram och Nosmys....Lille Hero & Goa Moa