Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Bloggen...

AllmäntPosted by Linda Wed, June 16, 2010 14:25:33

får vara kvar ett år till iallafall. Matten har precis betalat in för ett år till nu. Hon velade länge men vi får väl se hur många inlägg det blir hädanefter.

Här händer det kanske inte allt för mycket för tillfället. Vi har varit i stugan hela helgen. Vi åkte redan i fredags efter matte och husse hade varit på studentfirande. Vi hämtades upp hemma och matte och husse snabb packade och vi drog iväg och hämtade upp mormor. Men vilket skitväder vi hade från fredagnatt tills på söndag morgon. Det blåste och regnade hela dagen och eftersom stugan ligger brevid havet så kändes det så himlans kallt oxå. Vi var totalt genomblöt när vi hade varit på våra promenader. Jisses, fram med handduken så vi blev torr. Matte och husse(mest husse) har grejat i storstugan hela helgen. Matten hjälpte till med att målartvätta men sedan stod hussen för målning av furupanelen vid fönstret och en del av taket. Matten har börjat städa köket och det var ju inte det lättaste. TRÅKIGT säger matten oxå.
Moa har ju skött sig men jag blir ju stressad då inget är i ordning och det stökas runt om mig så jag la mig ute på inglasade altanen fast det var kallt. Jaja matten kom och bäddade på mig filt så jag inte skulle frysa allt för mycket.

I helgen ska vi ev ner igen men det ska bli tråkväder även denna helg så vi får väl se men vi ska ev ner med soffa, kylskåp, tv och lite grejer. Vi får väl se vad det blir.

Matten är hemma med oss idag då hennes berömda mage har bråkat hela natten. Ja vi klagar ju inte då vi får sällskap.

Ha det så bra...Lille Hero & Goa Moasmiley