Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

SKÄMS!!

AllmäntPosted by Linda Sat, July 23, 2011 20:57:46

Joooo det gör vi men vi har bra förklaring på varför vi har varit så frånvarande.

Vi har mist både gammelfarfar och våran älskade mormor med bara två veckors mellanrum. Sorgen har legat som ett töcken över familjen. Saknaden är stor. Nu har det gått lite över 3 månader och det känns som att det inte är sant att dom är borta ifrån oss. Men vi bär ju med oss dom i våra hjärtan och i våra minnen såklart.

Vi finns ju här som dom bästa vännerna till matten och hussen såklart men vi är lite dåliga på att skriva med tassarna och med våran stavning skulle ni nog inte förstå nått av.

Annars jobbar ju både matten och hussen på dagarna. Matten jobbar ju bara 50% och söker nu med ljus och lykta efter ett arbete med mer timmar. Men vi klagar inte att matten är hemma med oss på dagarna heller. Men plånboken blir ju inte välfylld direkt.

Hussen har semester nu så vi njuter för fullt av sällskap och mys med hussen på morgonen och sedan har vi dom båda hemma resten av dagen.

Hemma håller matten och hussen på med nya projekt hela tiden. Något hus verker det aldrig bli. Nu har dom byggt ett STORT altantrall golv. Det är inte riktigt klart ännu men snart så.

I stugan har vi varit några svängar men usch vad tomt det är. Vi är ju vana att mormor brukar vara med oss där nere. Hennes stuga står tom nu och det känns konstigt. Vi brukade ju springa ut till henne varje morgon då vi vaknade där förra sommaren.

Ja just det ja. Vi har ju fått två nya inneboende här oxå. Skrållan och Bamse heter dom och är mormors katter. Dom fick flytta in hos oss då mormor gick bort.

I nästa inlägg blir det en massa bilder.

Puss och Hej

Goa Moa och Lille Hero


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Cool Surprise Sat, July 23, 2011 21:15:40

Bamse kramar till er alla:))