Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Torsdag!!

AllmäntPosted by Linda Thu, July 28, 2011 18:34:51
Hej på er!

Ni kan ju aldrig ana när vi blev uppsläpade från sängarna i morse*gäsp*. Kl 5 var det dags för klockan att ringa. Dom tvåbenta gick ner först och vi eller Moa traskade efter men mig fick husse ropa på flera gånger.
.
Vi skulle skjutsa matten på jobbet och sedan hämta henne då hon slutade för då skulle vi tydligen iväg. Åh herregud sa jag då jag klev ur bilen. Vi skulle visst till veterinären idag. Matte sa igår att vi skulle till Mats men inte tänkte vi så långt heller. Det är tur att Mats är så snäll så det gjorde ju inget. Jag var först på tur eftersom jag skulle ta det där äckliga blodprovet jag måste ta varje år för min epilepsi. Jag gömde mina blodkärl bra idag för Ingela. Hihi lite måste hon få jobba ju. Sedan fick jag även vaccinet mot kennelhostan. Sedan var det Moas tur för vaccinet. Snabbt avklarat var det besöket.

Sedan har vi slappat inne för ute var det så varmt. Sov några timmar men sedan har dom tvåbenta pysslat med massa Hushållsfix som att vika tvätt och städa. Husse håller på att måla en byrå.

Nä nu ska vi se om vi kan vara ivägen lite ;).

Puss och hej

Goa Moa och lille Hero


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.