Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Semestertider är sköna tider...

AllmäntPosted by Linda Fri, July 23, 2010 15:17:16

Åhhh vad vi gillar att ha hussen hemma på dagarna. Nu sägs det att han bara har 1 vecka kvar att vara hemma med oss på dagarna på. Åhhhh suck.

Vi får hoppas att matten slutar tidigare någon dag så vi får lyxa till det med långa promenader och mys på dagtid oxå.

Här är allt finnemang. Vi myser och har det toppen. Vi fick vara ensam en stund förrut för matte och husse skulle iväg och storhandla och dom vill inte ha oss i bilen då det är varmt. Alla människor förstår ju inte att det blir kokhett i bilen utan lämnar sina fyrbenta vänner i bilen. Tacksam är vi för matten och hussen lämnar oss hemma istället för att vi ska sitta i bilen och bli kokta.

Moa fick ett nytt koppel. Ja hon har ju som specialitet att bita sönder koppel på koppel på koppel. Gott är det tydligen med läderkoppel. Vi fick ett varsitt ben med jordnötsmör smak oxå. Ja bajspåsar oxå men det anser inte vi är till oss utan det är ju för att matten och hussen ska kunna stoppa vårat äckel i.

Nu ska vi ta och slappa en stund och sedan packa in oss i bilen och dra ner till stugan. Vi får se om vi kanske är hemma redan i morgon eller stannar till söndag. Måndag morgon ska vi vara hos veterinären kl 8. Det är jag som ska dit och ta prover och bli vaccinerad. Ja även Moan ska bli vaccinerad.

Puss och hej. Trevlig helg....Lille Hero & Goa Moasmiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.