Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

Shar-peierna Hero & Moa bloggar om hundlivet

En helg hemma...

AllmäntPosted by Linda Sat, August 14, 2010 22:05:35

blev det visst för oss. Matte och husse har velat lite fram och tillbaka men då matten började bli lite små förkyld häromdagen så lutade det åt att vi skulle vara hemma. Torsdag kväll mådde hon inge vidare utan bara sov när hussen var på träningen. Fredag morgon mådde hon ännu sämre men beslutade sig för att jobba ändå. MEN hur slut var hon inte då hon kom hem igår då?? Hussen ringde matte och frågade då hon slutade och det var typ bara en ½ timme bort och han skulle ringa tillbaka för att säga när han slutade. Men det gjorde han inte utan matten väntade på jobbet i en ½ timme men började sedan gå hemåt. Han ringde 1½ timme senare. Då hade matten hunnit gå en bra bit men hög feber och var så arg på hussen då det redan var bestämt att han skulle sluta vid lunch(matten hade inga pengar på mobilen heller). Vi har ju inte haft någon bil som vill fungera utan har lånat morbror Ulriks bil nu när han har varit i Norge. Nu har hussen fixat så ena bilen går att köra med. Mattens bil rasade ju turbon på så matten måste vänta till löning innan den lagas*DYRT som F*N*.

Matten sov mesta delen av kvällen igår och det gjorde vi oxå. Moa kan ju inte vara utan matten så hon traskade upp och la sig med matten och jag sov med hussen nere. Mysigt att ha dom hemma och inte ute på en massa jobb.

Jag(Hero) längtar ju ner till stugan men vi ska ju åka ner dit igen om 2 helger blir det nog. Hoppas hoppas hoppas gör jag.

Det är bra med oss iallafall. Just nu har jag en längtan efter husse då han åkte med morbror Ulrik till stugan för att klippa gräs. Matten tyckte det var lika bra att jag fick vara hemma då det har varit på tok för varmt idag. T o m Gubben(katten) har legat inne då det var för varmt även för han.

Nu ska matten hänga tvätten sedan ska vi gå på kvällskissningen. Sedan invänta hussen. Som även i morgon ska vara bort hela dagen smiley.

Puss och hej. Kram....Lille Hero och Goa Moa


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.